Sport(zonder)Lokaal - LiveLessen


Via dit formulier kun je je inschrijven voor de LiveSteam lessen van Sport(zonder)Lokaal.

De lescategorieën zijn:

KRACHT
Krachttraining zorgt niet alleen voor goed en mooi ontwikkelde spieren, maar ook voor een grotere botdichtheid. We gebruiken veel functionele (lichaamsgewicht) oefeningen om jouw kracht op peil te houden. 
- Pump!
- Kracht Circuit

CORE
De basis voor elke training! Je rompspieren zijn essentieel bij elke beweging; we trainen dus de spieren die zorgen voor een stabiele en sterke romp. Niet alleen je rechte buikspier (je wasbordje)!
- Pilates
- Hard Core (vergelijkbaar met het buikspierkwartier)

CARDIO
Dit is uithoudingsvermogen. In een cardio vasculaire training wordt de hartspier versterkt en het vermogen om zuurstof op te nemen vergoot. 
- Bodyshape
- Zumba
- Cardio Circuit

ONTSPANNING
Naast de actieve trainingsvormen zijn stretching en meditatie belangrijk; je lichaam en geest hebben naast inspanning ook behoefte aan ontspanning. 
- Yin Yoga
- Cool down & Stretch

KIDS & FAMILIE
Na een dag thuis naar school en werken is het lekker om even te bewegen. En hoe leuk is het als dat samen kan? De lessen zijn bij uitstek geschikt voor kinderen, maar ouders/verzorgers zijn welkom om ook mee te doen.
- KidsFit
- HipHopMoves

Op het LiveStream rooster zullen wij ook markeren welke les bij welke categorie hoort. Zo kun je makkelijk zien wanneer de les is waar je je voor hebt ingeschreven. 

Heb je een foutje gemaakt of wil je je later toch nog voor een andere categorie aanmelden? Stuur dan een mailtje naar sportlokaal@ziggo.nl .  


 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp